Hoi Rob, en de andere begeleiders. Ik ben nu al vier keer geweest en heb het ieder jaar ontzettend naar mijn zin gehad. De  kampen zijn ieder jaar weer super leuk en gezellig. Hopelijk tot de volgende zomer.

Groetjes Steven

Hey Rob en co , ik vond het een super leuk kamp en kom zeker volgende zomer terug coolcool

groetjes Vincent

Ik ben al de vierde keer geweest en ik kom volgend jaar zeker terug. Het is een superleuke week met altijd een superleuke groep. Kinderen met een hoge of een lage hcp maken er plezier en krijgen evenveel aandacht van een superleuke leiding. Bij alle kinderen is dit eigenlijk het hoogtepunt van de vakantie. De avondactiviteiten zijn altijd heel goed bedacht. Dit is een echte aanrader voor iedereen. En ik wil de begeleiding feliciteren met wat ze nu al bereikt hebben.

Groetjes,

Merlijn

Hoi Rob en team,
Bedankt voor dit SUPER leuk Kamp!
Tot volgend jaar!
Groeten van vanuit Zwitserland

Dag Rob,

Brikke en Siemen ( 13 en 17 jaar) waren dit jaar voor de 5de maal aanwezig op het golfkamp !! Alweer een super kamp dat ze ook volgend jaar niet willen missen !! Proficiat met jullie unieke formule waar jong en oud, hoge en lage hcp, jongens en meisjes samen telkens weer een hele toffe groep vormen en een fantastische week beleven !!! Dank aan de hele ploeg !

Ann, Siegfried, Siemen en Brikke

Het was weer een fantastische week. Ik heb het zó naar mijn zin gehad (misschien nog wel meer dan vorige keren). Heel erg bedankt en sowieso tot volgend jaar!cool

Onze dochter Marieke is dit jaar al voor de 5e keer geweest…. En ik kan niet anders zeggen dat ze het helemaal geweldig vind.! We gaan op voor nog veel meer mooie golfkamp jaren! ?

Ook wij als ouders hebben een fijne ervaring bij het jeugdgolfkamp, en het gehele team.

leerzaam, gezellig en top geregeld. Waarbij zelfs vriendschappen voor het leven ontstaan.

bedankt voor de SUPER week. Het was TOP

Graag tot volgend jaar !!!!   Arnaud

Rob en team, ik hoop dat deze tweede week in de zomervakantie net zo top wordt als de eerste!